God bokomfort


Leilighetene bygges etter gjeldende byggeteknisk forskrift TEK 17 med tillegg av Husbankens skjerpede tiltakspakke.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir deg ny, frisk og oppvarmet luft i leiligheten din. Dette bidrar også til et godt inneklima – hvem sier vel nei takk til det?

Hver leilighet utstyres med energimåler som måler eget forbruk.


Kjøkken & bad

Leilighetene i Grønahagen leveres med kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal i type UNO Hvit. Integrerte hvitevarer og frittstående kombiskap fra Siemens følger også med.

Kjøkkenfrontene er i standard hvit utførelse, men om du ønsker en annen farge kan du endre til Nordisk eller Sand – uten ekstra kostnad. Det er også mulig å endre kjøkkentype innen- for samme leverandør, men mot tillegg i pris.

Hovedbad blir helfliset med hvite fliser på vegger og grå fliser på gulv. Det blir lun og god gulvarme med vannbåren varme. Baderomsinnredningen er i lys og hvit utførelse. Spotter i tak og speil med sidelys.


Nytt kjøkken inkludert både hvitevarer og frittstående kombiskap – perfekt!

Velg mellom 3 ulike kjøkkenfronter - uten ekstra kostnad!

Private uteplasser


Nyt varme sommerdager og kvelder


I Grønahagen Borettslag får alle flotte private uteplasser med utsikt mot det grønne, frodige fellestunet. Her kan man lett nyte flotte sommerdager. For deg som bor i første etasje får du markterrasse med direkte tilgang til tunet. Lettvint hvis du har barn.

Enklere og tryggere hverdag

Grønahagen er designet for deg som ønsker en enklere, tryggere og bedre hverdag. Sammen med gode kvaliteter i leilighetene kan du som beboer også få mulighet til å få mer igjen av dagen i et godt fellesskap. Det vil skapes en unik kombinasjon av service, trivsel og muligheter.

I resepsjonen møter du vår smilende og hjelpsomme medarbeider som bistår deg med alt du måtte trenge hjelp til, fra skjorterens, vanning av blomster når du er på ferie, middagsservering, filterskift eller renhold. Vertskapet vil være i serviceområdet i hverdagene til faste tider. De fyller på mange måter rollen til en hotellresepsjonist eller en koordinator.

Som beboer kan du oppleve et godt fellesskap og at vi står klar til å hjelpe deg med «hva som helst», «når som helst».


Gode opplevelser

I Grønamyrskvartalet ønsker vi å bidra til gode opplevelser for alle. Dette stelles i stand av vertskapet. Beboerne kan derfor nyte godt av det nære og rike samarbeidet vi har med aktivitetstilbyderne i området. Opplevelsene kan bestå av sammenkomster i den nye parken, kulturelle begivenheter i nærområdet, aktiviteter og utflukter. Vertskapet vil også samarbeide tett med beboerne for å få forslag til alternative gjøremål. Tjenestene tilbys alle våre beboere, og vil bli skreddersydd ut fra alder og ønsker.

Sosialt felleskap

I underetasjen i Grønatunet finner du et stort fellesrom på 124 m2 som kan brukes enten du bare vil slappe av, eller omgås sosialt med dine naboer, er fellesrommet alltid tilgjengelig med dagens aviser, gratis kaffe og fersk frukt. Lokalet er smakfullt innredet og har et kjøkken samt alt du trenger av dekketøy til mindre selskaper. Lokalet kan benyttes til arrangementer som bursdag, dåp eller konfirmasjon.

Ukentlig vil lokalet benyttes til felles lunsj og middag til beboerne som settes i stand av vertskapet. Den ukentlige middagen vil bestå av smakfulle retter fra lokale restauranter og serveres i oppholdsrommet. Gjennom året vil det serveres høytidsmåltider som julemiddag, påskelunsj og 17. mai frokost, for å nevne noe. Her er det opp til hver enkelt om man ønsker å dele opplevelsen med sine naboer eller om man ønsker å ta det med hjem i leiligheten. Dersom du ikke har mulighet for å delta kan betjeningen passe på at du får satt middagen din i kjøleskapet til du kommer hjem.

Flere fordeler


 • Resepsjon
 • Heis i bygget
 • Fellesrom til f.eks. bursdagsfeiring, middag og samlinger i bygg A som oppføres i samme prosjekt.
 • Døråpner på alle dører i fellesareal
 • Porttelefon
 • Sprinkling av både leiligheter og fellesareal
 • 3-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom
 • Vannbåren gulvvarme på bad
 • Takhøyde opptil 2,5 meter
 • Innendørs felles sykkelparkeing
 • Privat sportsbod til hver leilighet i kjeller og i bodavdelinger
 • Tilrettelagt for bredbånd og kabel-TV fra Canal Digital eller tilsvarende
 • Mulighet for leie av parkeringsplass
 • Din leilighet, din stil

  Er du tidlig ute i kjøpsprosessen har du mulighet til å gjøre individuelle tilpassninger i leiligheten din. Kanskje du ønsker å bytte til en annen parkett eller andre fliser på badet? Her har du muligheten til variere standaren og skape din egen stil.

  Det vil bli utarbeidet en tilvalgsliste som viser hvilke tilvalg og endringer som tilbys til hvilke priser. Er du usikker – spør oss!

  Vi hjelper deg gjerne slik at du får den standarden du selv ønsker i din nye leilighet.

  Kontakt oss i dag

  Portalen Eiendomsutvikling AS,
  Pb 131, 5341 Straume

  Tlf: 53 50 28 37
  Mob.: 47 30 77 04
  E-post: portalen@sartorholding.no  Forbehold

  Vi gjør oppmerksom på at prospektet ikke er et kontraktsdokument. Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orientering om boligprosjektet og ikke beskriver endelig leveranse av bebyggelsen, leilighetene eller fellesområder i detalj. Konferer megler ved eventuelle spørsmål.